D-QUEENS FOR MEN 

budhadskull.jpg
Ook de zelfbewuste, trendy man kleedt zich af met een sieraad van D-Queens. Van lederen armband tot houten rozenkrans. Zomaar als versiering of als uiting van uw unieke karakter. Onderstreep uw persoonlijkheid met een uniek sieraad van D-Queens. O.a. Hans van Wolde, chef-kok van sterrrenrestaurant Beluga Maastricht, Zanger Waylon,Flikken Maastricht acteur Victor Reinier en Pieter Loridon (Mint & MYSHIRT Antwerpen) zijn happy D-Queens-fans.

GIFT-PACK 

Verras uw relaties met een uniek geschenk. Laat een sieraad ontwerpen dat aansluit bij uw bedrijf, product of dienst. Als relatiegeschenk, alternatief kerstpakket of zomaar als leuk extraatje. Graag vertellen wij u meer over de mogelijkheden, oplages en prijzen.
Meer info: info@D-Queens.com


ONDERHOUD SIERADEN 

Sommige mensen hebben van nature een huidtype met een hoge zuurgraad. Dit kan ervoor zorgen dat de sieraden op de huid ‘afgeven’. Mocht uw huid een hoge zuurgraad hebben dan moet u hier rekening mee houden bij materiaalkeuze. Tevens is het belangrijk sieraden niet met parfum te besprenkelen of te dragen op de huid wanneer deze kort van tevoren met bodylotion is behandeld. De sieraden kunt u het beste opbergen in een plastic zakje en buiten bereik van zonlicht bewaren.