OVER D-QUEENS 

asetgoldfine.jpg
D-Queens sieraden komen van de creatieve en ervaren hand van de Maastrichtse Pascalle van Kessel. Ze maakt gebruik van uitsluitend natuurlijke materialen – halve edelstenen, schelpen etcetera. Alle slotjes zijn verzilverd of verguld (alle materialen zijn nikkelvrij).

Pascalle’s ontwerpen zijn geïnspireerd door de natuur. Moeiteloos koppelt ze trendy aan tijdloos en creëert met oog voor detail. Het resultaat? Een origineel en exclusief juweel. Verwennerij voor uzelf; prachtcadeau voor een ander.

Behalve door de natuur en de seizoenen laat Pascalle zich inspireren door de nieuwste modetrends. Ze is dan ook vaak te vinden op de grote Europese modeshows en beurzen. Zo neemt ze altijd de nieuwste trends mee naar huis.

De sieraden van Pascalle kenmerken zich verder door hun draagbaarheid en zijn geschikt voor elke gelegenheid. Vier uw schoonheid; kies voor een sieraad dat uw unieke smaak reflecteert. Kies kortom voor een vriendelijk geprijsd sieraad van D-Queens.

Pascalle brengt elk seizoen een nieuwe collectie uit. Zo hebt u altijd een sieraad dat past bij de tijd van het jaar.

WEBSHOP VOOR KETTINGEN, ARMBANDEN, TASSEN, SJAALS, EN OVERIGE MODE ACCESSOIRES 

We gaan weer langzaam richting zomer,er staan alweer wat nieuwe ontwerpen online,zowel voor dames als voor heren.

Zomer '18 Trends zijn:

*Aardetinten,pasteltinten maar ook knalkleuren: Pink, Turquoise.

*Anchors

* nieuwe kleuren half-edelsteen & more...

*lederen tassen rechtstreeks uit Italy 

Mocht je een speciale wens hebben om iets custom-made gemaakt te hebben kan dat ook,mail dan naar :info@d-queens.com en dan maken we n afspraak om in het atelier in Maastricht iets moois samen te stellen.

Geen verzendkosten

With love

Pascalle D~QUEENS