BESTEL- EN BETAALINFO 

Bestellen en betalen bij D-Queens is gemakkelijk en veilig. Wij maken gebruik van het online betaalsysteem MultiSafePay. U bevindt zich in een beveiligde internetomgeving waarin uw gegevens beschermd worden.

BESTELLEN 

Het artikel van uw keuze bestelt u door op de bestelbutton te klikken; het artikel belandt dan in uw winkelmandje. Rechts boven aan de pagina kunt u zien hoeveel producten er zich in uw mandje bevinden. Door op het mandje te klikken, krijgt u een besteloverzicht. Uitgewinkeld? Dan rondt u uw bestelling af door vanuit uw besteloverzicht op 'Betalen' te klikken. Na het aanmaken van een account of nadat u bent ingelogd, kunt u uw bestelling afrekenen.

BETALEN: IDEAL 

Betaal de door u bestelde producten gemakkelijk via internetbankieren. iDeal is direct gekoppeld aan uw internetbankieraccount. U betaalt direct en via uw eigen bank. Veilig, vertrouwd, gemakkelijk. Het bedrag wordt meteen afgeschreven en uw bestelling direct verwerkt.

Als u internetbankiert via ABN-AMRO, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank of SNS Bank kunt u gebruik maken van iDeal. Zónder het aanmaken van een account, aanmelden of downloaden van software.

Meer informatie over iDeal? Bezoek www.ideal.nl of download hier de consumentenbrochure.

BEZORGEN 

D-Queens levert binnen Nederland en de EU.

Bezorging Nederland en België
Uw bestelling bij D-Queens bezorgen wij altijd via de pakketservice van TNT Post. Houdt u hier rekening mee bij het opgeven van uw bezorgadres (privé of werk).

Wij streven ernaar orders binnen vijf werkdagen na ontvangst van uw betaling te verwerken. Bestellingen die u op zaterdag of zondag plaatst, verwerken wij op maandag.

Alleen voor verzending binnen Nederland of België brengen wij € 3,95 administratiekosten in rekening bij bestellingen tot € 30,-.

Niet thuis?
TNT Post biedt uw bestelling tot tweemaal toe aan op het bezorgadres. Als u ook voor een tweede maal niet thuis bent, kunt u op vertoon van uw legitimatiebewijs uw bestelling afhalen bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

Internationale orders
Bent u een inwoner van de EU? Dan kunt u gewoon via onze webwinkel artikelen bestellen. Op basis van het bezorgadres krijgt u van ons een indicatie over de levertijd en verzendkosten.

Woont u buiten de EU? Neem dan contact op met D-Queens voor informatie omtrent levertijd en verzendkosten.


RUILEN EN RETOURNEREN 

Ruilen is helaas niet mogelijk, retourneren alleen in het geval van beschadigingen.

Controleer direct na ontvangt of het(/de) door u bestelde artikel(/-en) beschadigd zijn en of de levering compleet is. Als dit niet het geval is neem dan zo snel mogelijk – doch uiterlijk binnen 48 uur – contact op met D-Queens.

Meld een eventuele retourzending altijd aan bij D-Queens. U krijgt dan van ons een retournummer. Bestellingen zonder retournummer en bestellingen waarvoor onvoldoende portokosten zijn betaald, worden niet door D-Queens in ontvangst genomen en gaan per direct retour afzender. Eventueel hieraan verbonden kosten zijn voor rekening van de afzender.

Artikelen die zichtbaar gebruikt zijn, worden ook niet in ontvangst genomen en worden – wederom voor rekening van de afzender – retour gestuurd.